Hautaustoimisto ja Vänrikki Stoolin katu 12

Helsingin Töölössä oli 1940-luvulla myös hautaustoimistoilla kädet täynnä töitä. Hautaustoimisto Korpisto toimi osoitteessa Runeberginkatu 38, Aution Hautaustoimisto osoitteessa Runeberginkatu 42 ja kadun toisella puolella oli Hautaustoimisto Hilja Rousti.

Birgit Holopainen astui Helsingin Hautaushuollon palvelukseen vuonna 1990. Aikaansaavana ja jo täysin pätevöityneenä hautausalan ammattilaisena hän hakeutui HOK:n hautaustoimistoon töihin alkuvuodesta 1996 kuultuaan, että silloinen myymäläpäällikkö oli jäämässä eläkkeelle. Samanaikaisesti HOK kuitenkin jo suunnitteli toimialasta luopumista ja toimiston myymistä. Tapahtumat vyöryivät nopeasti ja jo saman vuoden toukokuussa 1996 Birgit Holopainen osti HOK:n hautaustoimiston liiketoiminnan. Nimi vaihtui samalla Birgit Holopaisen miehen Eero Holopaisen perustettua Birgit Holopainen Oy:n. Tasan kymmenen vuotta myöhemmin Birgit Holopainen myi liiketilan ja yhtiönsä Juha Lappalaiselle.

Juha Lappalaisella on pitkäaikainen kokemus erilaisten tapahtumien järjestäjänä ja koordinaattorina sekä laulajana siunaus- ja muistotilaisuuksissa. Asiakkaiden toivomuksesta tapaamiset ja neuvottelut käydään useimmiten asiakkaan kotona.
Historia

Tsaarin vallan aikaan sama kulma: Etelä Hesperian katu - Creutzkatu

Tsaarin vallan aikaan sama kulma: Etelä Hesperian katu - Creutzkatu

HOKin hautaustoimisto

HOKin hautaustoimisto

Birgit Holopainen Oy

Birgit Holopainen Oy

Asko ja Juhan fresko "Elämä"

Asko ja Juhan fresko "Elämä"

Taiteiden yö 2007

Taiteiden yö 2007

Neuvotteluryhmä

Neuvotteluryhmä

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Hymnus Palvelut Oy